2017. február 10., péntek

Újra itt?

Sziasztok! El sem hiszem, hogy ennyi idő elteltével újra visszatértem. Sok próbálkozásom volt, de egyik sem sikerült annyira, mint ez, és ehhez ennyi idő kellett, hogy rájöjjek.
Arra gondoltam, hátha az olvasóim még emlékeznek rám és az írásomra, hátha még visszatérnének, ahogy én, mellesleg újult erővel, energiával, ötletekkel.
Szóval, emlékeztek még a történetre? Érdemes lenne ennyi kihagyás után újra belekezdeni a folytatásba? Ez csak rajtatok múlik!
Arra kérek mindenkit, aki esetleg emlékszik erre a blogra, vagy ismerős neki, hogy kommenteljen, ha szeretné, hogy legyenek-e újabb részek. Ha esetleg nem emlékeztek tisztán a történetre, akkor olvassátok át a fejezeteket, aztán döntsetek. Én örülnék, ha úgy döntenétek, hogy folytassam, és igen, ez most a ti döntésetek, ugyanis nem kezdek bele még egyszer egy olyan történetbe, amely senkit sem érdekel, az túl elkeserítő.
Ha még sosem jártál ezen az oldalon, de felkeltette a figyelmed, akkor téged is szívesen fogadunk itt. :)
Köszönöm, hogy időt szenteltetek arra, hogy ezt végig olvassátok, és azt is előre köszönöm, ha kommenteltek, az sem baj, ha negatív a véleményed, de kérlek írd le.

2 megjegyzés: